Till senaste kommentaren

Hur gör jag för att registrera en återbetalning av min premie?

Hej,

Min försäkring är avslutad, hur gör jag för att få tillbaka min premie?

Kommentarer

 • Hej Ahmed,

  Har du tidigare registrerat ett kontonummer hos oss så görs en automatisk återbetalning till ditt konto 21 dagar efter att försäkringen avslutats. Tänk alltså på att kontrollera så kontonumret du tidigare uppgett fortfarande är aktuellt. Du kan se kontonumret i annullationsbekräftelsen eller genom att logga in på Mina Sidor.

  Om du inte tidigare registrerat ett kontonummer så kan du, med Mobilt BankID, enkelt logga in på Mina Sidor för att registrera ett kontonummer samt godkänna en återbetalning. Har du inte Mobilt BankID kan du istället ringa eller mejla oss för att lämna dina kontouppgifter.

  Har du inte återkommit med kontouppgifter tre månader efter att försäkringen avslutats, så skickas istället en utbetalningsavi. Vill du att vi skickar en utbetalningsavi redan i samband med att försäkringen avslutas så kan du kontakta vår kundtjänst.
 • -
 • Hej..eftersom jag inte hade betalat i tid och fick notis om att jag var oförsäkrad byte jag försäkringsbolag....så om den inte är avslutad så vill jag göra det nu och ha min premie tillbaka som ni drog nu i november...544 kr
  Mvh Hans Andersson
  HJY998
  Hans Andersson
 • Hej Hans,

  I kundforumet hanterar vi inte enskilda ärenden. Gäller ditt ärende en faktura, en specifik försäkring eller en offertförfrågan behöver du istället kontakta vår kundservice via Kontakt

  Vänliga hälsningar,
  Johan

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-postadress visas aldrig publikt.